
شکر قهوه ای نوعی شکر بسیار محبوب است که به دلیل داشتن فواید سلامتی و خصوصیات متفاوتی نسبت به شکر کریستالیزه شده معمولی در سراسر جهان مورد توجه قرار می گیرد. از آنجا که شکر قهوه ای در فرایند شیمیایی متفاوت از قند سفید ساخته می شود، ساختار شیمیایی متفاوتی دارد و بدن ما نسبت به این موضوع کمی متفاوت واکنش نشان می دهد. این تفاوت ظریف باعث می شود شکر قهوه ای برای افرادی که می خواهند رژیم غذایی خود را دوباره برقرار کنند، سالم تر باشد و برخی از فواید بسیار آن را به دست آورند.
هنگام تغذیه، شکر قهوه ای مواد مغذی کمی بیشتر از شکر سفید را ارائه می دهد. این ماده حاوی کلسیم، پتاسیم، آهن و منیزیم و غلظت بالای کربوهیدرات ها بیش از 97٪ وزن است. یک قاشق چایخوری واحد از این قند 17 کالری را تحویل می دهد.
1. کاملاً عاری از مواد شیمیایی
برخلاف شکر سفید، شکر قهوه ای کاملاً عاری از مواد شیمیایی است زیرا به دلیل تولید آن نیازی به شیره نیست که در ساخت قند سفید ضروری است. شکر قهوه ای از آب نیشکر تهیه می شود و فقط مقدار کمی شیره دارد که قند قهوه ای رنگ و طعم آن را نیز دارد.
2. دارای مواد معدنی مهم برای بدن
مواد معدنی موجود در قند قهوه ای از ملاس هایی است که به قند اضافه شده است، شکر قهوه ای منبع خوبی از مواد معدنی مهم مانند کلسیم ، آهن ، منیزیم و پتاسیم است، هر روز یک قاشق چایخوری شکر قهوه ای به همراه چای، 20٪ از نیاز روزانه آهن را به شما می دهد و کلسیم، در واقع برای پیشگیری یا درمان کم خونی در دوران بارداری استفاده می شود.
3- تسهیل گرفتگی قاعدگی
پتاسیم موجود در شیره که با شکر برای تهیه قند قهوه ای مخلوط شده است به آرامش عضلات از جمله عضله رحم کمک می کند و انقباضاتی را که در دوران قاعدگی ایجاد می شود را تسکین می دهد. با این وجود از کالری مصرفی خود آگاه باشید.
4. مراقبت از پوست
علاوه بر طعم غذاها، شکر قهوه ای برای مراقبت از پوست بسیار مفید است. این ماده مهم در تعدادی از محصولات مراقبت از پوست است. به نرم شدن پوست کمک می کند و همچنین به از بین بردن کثیفی و سلول های مرده پوست کمک می کند.
5- جلوگیری از چاقی
شکر قهوه ای برای سلامتی شما بسیار مفید است زیرا در جلوگیری از چاقی کمک می کند چرا که در مقایسه با شکر سفید کالری کمتری دارد.
6. تقویت انرژی طبیعی
درست مانند شکر سفید، شکر قهوه ای برای مدت کوتاهی باعث تقویت انرژی طبیعی می شود و به شما قدرت موقت می دهد و در هنگام احساس ضعف به شما کمک می کند. با این حال، از آنجا که شکر قهوه ای مواد مغذی کمی یا فاقد مواد مغذی است، شکر سفید یا حتی قهوه ای تنها می تواند برای مدت زمانی کوتاه انرژی شما را تأمین کند. این اثر در اثر پایین آمدن سطح هورمون سروتونین ایجاد می شود